timogsimonsen

Tim & Simonsen blev grundlagt i vejle sommeren år 2012 af Annette Timmermand og Annette Simonsen, hvor deres egne ønsker og stil er guidelinen for deres utrolig smukke stilrene, unikke  og moderigtige designs og styels. I begyndelsen var det  sko, støvler, sandaler og sneakers i mange  former og stilarter kort efter indtog deres design indenfor bla. Tasker, punge og bælter også  Europa. Det nye look, de hotteste trend er altid at finde her.

I 2015 begyndte de at designe toppe i microfiber i smarte designs og står i dag med en stor kollektion af toppe, underkjoler, leggins og trusser i et unikt design med over 3o  forskellige flotte og moderigtige designs og  farver. Der er altid en finger på pulsen når mode messerne i Danmark, Italien og resten kommer med de nyeste trend og der er Tim & Simonsen altid at finde, så du kan føle dig som du idelle kvinde i dit univers.

Tim & Simonsen har hovedsæde i Vejle med sælger i hele Danmark og i Norge. Produktionen sker i Indien og selvfølgelig overholder Tim & Simonsen alle de europæiske standarter.

Vi fra Livstil.dk kan med stolthed fører disse moderige designs og hotteste trends i en kvalitet enhver modebevidst og sofistikeret kvinde ikke kan undvære i garderoben.

Uanset om du skal en tur til stranden med børnene eller reception på jobbet så er et produkt fra Tim & Simonsen svaret på, at vise verden hvor kvalitetsbevidst og trendsættende en kvinde du er.

Du kan med stolthed vise verden  dine lækre indkøb med #livstil.dk