Gill top ALLWEEK

399,00 kr.

En festlig top, der stjæler opmærksomheden med sit smukke print og elegante design. 

Toppen har et iøjnefaldende mønster, der tilføjer en festlig og livlig stemning. 

Den er stilfuldt knappet i nakken, hvilket skaber en smart detalje, samtidig med at den holder skuldrene synlige og tilføjer et sensuelt touch.

 Perfekt til at skabe et trendy look, denne festtop er sikker på at sætte gang i enhver festlig begivenhed med sit unikke print og moderne design.

Yderligere information

Størrelse

L/XL, M/L, S/M, xl/xxl, XS/S

Brand

ALLWEEK

ALLWEEK handler om at skabe mode med fremtid. Flow, forandring og innovation er nogle af brandets nøgleord. Ambitionen er at udfordre det almindelige. Der er altid en ny måde at gøre tingene på. En ny vinkel. En ny viden. En ny tilgang til mode. ALWEEK udfordrer arbejdsgangen og skaber lette kollektioner – på den måde vil brandet altid være relevant i forhold til de nyeste trends inden for mode. Vi går fra idé til endeligt design på 2-3 uger. ALLWEEK handler også om at forblive nærværende og på sagen. Det handler om at designe tøj, der får kvinder til at føle sig styrkede, komfortable og klar til ethvert givet øjeblik. De store, de små, de uforglemmelige og alle stunderne ind imellem. Vi ønsker at få kvinder til at føle sig som den bedste udgave af sig selv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gill top ALLWEEK”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *